Friday, 30 September 2016

Dunia

Assalamualaikum hai gais 👋🏻Reminder sikit je time2 nak final nii,

●Belajar2 jugak tapi jangan sampai tak sempat nak solat

●Jangan stay up lama sangat lepas tu terlepas subuh

●Jangan skip baca alQuran sebab nak study

●Jangan lupa yg ilmu, kefahaman kita semua tu kan, Allah yg beri.

●Jangan sombong nak spend time dengan Allah sebab nak kejar pointer tinggi.

*Don't forget to make Allah your priority*

Kita try aim berjaya dunia akhirat 💪🏻 insyaAllah

P/s : Jangan risau siapa yg paling pandai dalam kelas. None of it matters in the future. Not something worth worrying about. Its better to worry on how you'll end up in the future. I mean eternal future. (Akhirah) so jangan sampai trneglect hubungan Allah 🙂

No comments:

Post a Comment